Kunder & projekt

Att sälja utbildningar med WooCommerce

Tillhör du gruppen “vetgiriga – men inte fullärda” och känner att du på kort tid vill ta ett större steg i din utveckling? Ta en titt på Kunskapsgruppens gedigna kursutbud. Här hittar du allt ifrån ledarskap och juridik till ekonomi och administration. För dig som gillar att höra din egen röst, men upplever att ingen annan verkar uppskatta den, finns exempelvis kursen Tala så att andra vill lyssna. Vill ingen lyssna ändå så finns kursen Konsten att hantera besvärliga personer. Och för dig som satt och halvsov dig igenom senaste brf-mötet och inte ens förstod att Du (av alla!) blev utvald till ekonomiansvarig kanske tvådagarskursen Ekonomi för icke-ekonomer kan lätta lite på ångesten?
Fler spännande och intressanta utbildningar hittar du på Kunskapsgruppens nya hemsida.

Nya kunskapsgruppen.se är utformad och producerad av Din Webbyrå Med Klös. För hantering av bokningar valde vi WooCommerce som lösning för att enkelt kunna koppla på flera betallösningar och integrera med CRM och affärssystem. Vill du veta mer om det här projektet och hur du kan använda WooCommerce i din verksamhet är du välkommen att ringa eller mejla Markus.

7 augusti

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.