Övrigt

Conscia Netsafe väljer Tigerton – i flera länder

Den svenska systemintegratören Conscia Netsafe och dess norska systerbolag Conscia Norge har båda valt webbyrån Tigertons hjälp för att ta fram och drifta sina nya webbsidor i WordPress. Tigerton valdes i Sverige 2017 efter en upphandling på basen av Tigertons WordPress-kompetens och flexibilitet. Efter en framgångsrik start med nya www.conscia-netsafe.se i Sverige hösten 2017 valde även Conscia Norge Tigerton utifrån samma mall och i början av maj lanserade Conscia Norge www.conscia.no.

Den snabbväxande systemintegratören och Cisco-specialisten Conscia Netsafe stod 2017 inför ett problem med ett äldre, komplicerat webb-CMS. Företaget valde därför WordPress och satsade efter en upphandling på webbyrån Tigertons Göteborgskontor.
Under sommarmånaderna 2017 skapades snabbt en ny webb www.conscia-netsafe.se med en smidigare look and feel som företagets egen personal själva kan hantera. Efter detta har nytt content snabbt adderats samtidigt som webbtrafiken ökat och 2018 blev det dags för systerbolaget Conscia Norge att göra samma resa:

– WordPress flexibilitet var viktig för oss – men för att riktigt utnyttja fördelarna krävdes även en flexibel, kunnig och prisvärd webbyrå med råkoll på WordPress. Det fann vi i Tigerton, säger Erik Arnberg, marknadschef på Conscia Netsafe.

– Tigerton har gjort ett bra jobb åt våra svenska kollegor och nu har de även visat sig snabbfotade, serviceinriktade och duktiga i sin hjälp till oss när vi kunnat dra nytta av arbetet i Svergie. En snabb, användarvänlig webb är grunden i vår kommunikation framgent, säger Isabel Vartdal, marknadsansvarig på Conscia Norge.

– Inget bevisar en god insats som en nöjd kund och vi är mycket stolta och glada över att Conscia Netsafe och sedan Conscia Norge båda valt att ta vår hjälp. Vi satsar på att möta och överträffa deras förväntningar även under lång tid framöver, säger Tony Svensson, partner på Tigerton.

Den svenska systemintegratören Conscia Netsafe erbjuder kvalificerade lösningar och konsulttjänster med spetskompetens inom Datakommunikation, IT-säkerhet, Datacenter och Operatörsnät. Conscia Netsafe är Guldpartner till Cisco, Cisco Enterprise Partner of the Year i Nordeuropa och fokuserar sina lösningar på Ciscos teknologi. Conscia Netsafe och dess norska systerbolag Conscia Norge är en del av den nordeuropeiska Consciakoncernen. www.conscia-netsafe.se

8 maj

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.