Kunder & projekt

Det har aldrig varit enklare att skapa en app

AppSpotr är ett svenskt företag som utvecklat en tjänst där vem som helst via en lättanvänd webbtjänst kan skapa sin egen app helt utan några programmeringskunskaper (tänk WordPress eller Squarespace fast för appar). Via Appspotr kan du både designa appen, fylla den med innehåll och sedan distribuera den direkt via marknadsplatserna App Store och Google Play.

AppSpotr kommer med ett gäng gratismoduler för till exempel text- och bildinnehåll, galleri och webbsidor och några premiummoduler där du för några dollar per månad ges möjlighet att exempelvis skicka pushnotiser, skapa quiz och hantera formulär. Ambitionen är att i framtiden öppna upp för utvecklare att kunna bidra med egna plugin och teman till AppSpotrs marknadsplats.

Under sommaren och hösten bidrar vi på Tigerton till att göra det ännu enklare att skapa snygga appar genom att layouta ett antal olika teman som kommer finnas tillgängliga för AppSpotrs kunder.

För dig som är nyfiken är det bara att surfa in på appspotr.com, skapa ett konto och du är igång med din app på några minuter. Behöver du sedan hjälp med layout eller innehåll är du välkommen att kontakta oss.

7 augusti

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.