E-handel

E-handel med Visma affärssystem, Zpider och WordPress

Tigerton har inlett ett samarbete med norska ON IT som är experter på e-handel med fokus på Vismas affärssystem och business to business. Vid årsskiftet tog ON IT över utveckling och förvaltning av Vismas egen produkt Zpider som är ett enkelt sätt att snabbt komma igång med försäljning på webben med full integration med affärssystemet.

Tigerton bistår ON IT:s kunder med bl.a. webbdesign, frontend- och WordPress-utveckling. Under våren har vi tillsammans med ON IT tagit fram Zpiders nya grundtema.

Zpider och WordPress – det bästa av två världar
Genom att integrera Zpider med WordPress erbjuds kunden det bästa av två världar. Zpiders stora marknadsfördel är den nära integrationen med affärssystemet vilket gör att produkter, kunder, kundpriser och fraktvillkor m.m. synkas med webben. Via WordPress kan sedan allt annat innehåll som kampanjer, nyhetsflöden, presentation av återförsäljare m.m. hanteras på ett enkelt och smakfullt sätt via en vanlig WordPress-inloggning. På detta sätt finns inte längre några begränsningar hur mycket man kan utveckla sin e-handel.

Så, tack vare ON IT och Tigerton är tiden, när “ÅF-shoppen” bara är en sorglig länk till en tio år gammal relik som får leva sida vid sida med den moderna och responsiva hemsidan, äntligen över.

För mer information mejla markus@tigerton.se eller ole@on-it.no.

2 september

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.