Kunder & projekt

EduAdmin, eller är du bara glad att se oss?

Du använder redan EduAdmins populära system för att hantera kurser och deltagare och klurar nu som bäst över hur du enklast kopplar ihop din WordPress-hemsida för att kunna börja kränga utbildningar på webben så det ryker om det.

Vi har under senaste tiden haft möjlighet att få sätta tänderna i två spännande kundprojekt som inneburit integration av kurshantering i Multinets EduAdmin med hemsidan.

För Kunskapsgruppen föll valet på WooCommerce som förvandlar din WordPress-hemsida till en komplett webbshop. Alla utbildningar i EduAdmin landar som produkter i WooCommerce vilket innebär att Kunskapsgruppen kan dra nytta av kors- och uppförsäljning, rabattkoder och färdiga betallösningar för att öka sin kursbeläggning. Alla köp integreras sedan med EduAdmin som vanliga kursanmälningar med kompletta deltagaruppgifter.

För Öckerö Maritime Center valde vi istället en mer traditionell kursanmälan med anmälningsformulär där kunden via ett skräddarsytt plugin kan koppla på EduAdmin-integration med sin befintliga hemsida.

Är du också i behov av en webb som kopplar ihop WordPress med kurshantering i EduAdmin på ett snyggt och säkert sätt? Kontakta oss så berättar vi mer.

Markus Axelsson
markus@tigerton.se
0733 19 55 82

13 maj

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.