Kunder & projekt

Ett gäng WordPress-sajter

Ett gäng WordPress-sajter senare…

…är det hög tid att berätta vad vi gör – mer

Vi får det till smått otroliga 50 WordPress-installationer när vi summerar 2009-2011. Allt ifrån bloggar, till företagshemsidor, till kampanjsajter till portaler. Men även om WordPress utgör en stor del av vår vakna tid innebär hösten att vi även kommer fortsätta bredda oss mot andra system.

Liferay Portal
Liferay är en omfattande open source-verktygslåda för portallösningar, utmärkt för bl.a. e-handel (BtB), kundportaler och intranät. Affärssytemleverantören Jeeves har valt att bygga sin e-sale-lösning på Liferay. Genom ett samarbete erbjuder Jeeves sina kunder design- och gränssnittsprogrammering i Liferay genom Tigerton.

Prestashop
Inom några veckor lanserar hifi-butiken Telemekano sin nya e-butik som är gjord i open source-verktyget Prestashop. Prestashop är ett relativt nytt verktyg (2007) som under det senaste året klivit fram som en av de mest hyllade open source-verktygen för e-handel.

Joomla
WordPress i all ära, men det passar inte alla sajter (i alla fall tycker inte några av våra kunder det). Joomla är, sedan flera år tillbaka, tillsammans med WordPress och Drupal det mest använda cms-systemet med fri källkod.
Just nu bygger vi ett nytt tema i Joomla för ett företag som säljer rfid-utrustning. Vi ser fram emot fler Joomla-uppdrag under hösten.

Visma Zpider
I höst står även en re-design av Modernelteknik.se på schemat. Sajten bygger på affärssystemleverantören Vismas e-shoplösning Zpider. Fördelen med den är att den är helt integrerad med affärssystemet, d.v.s. både kunder, produktkategorier, produkter, priser/rabatter och ordrar hanteras direkt i affärssystemet. Andra av våra kunder som också bygger sina sajter i Zpider är Wiwood och Topcon Laser

16 augusti

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.