Kontoret

Försommarens stora uppsamlingsinlägg

Det är ju lite kontraproduktivt att ägna tid åt att blogga om projekt istället för att utföra dem, MEN samtidigt har vi så mycket kul vi vill berätta om. Så därför samlar vi ihop lite smått och gott i något som vi kallar Försommarens stora uppsamlingsinlägg. Och hörs eller ses vi inte innan semestertider – ha det så somrigt.

Tigerton – ett nedslag bland stort och smått:
Just nu bygger vi en ny webb för Curator som jobbar med passersystem, elinstallationer och säkerhetssystem * En re-design av automatlåderenovören STM AB: sajt står också på schemat innan sommaren * Vi har fått i uppdrag att bygga nya sajter för betongleverantören Prefab/Sjövik, fordonskomponentleverantören LBM Auto Parts och glasmästeriet Karlsson & Dahl i Varberg, alla byggs i WordPress * Modern Eltekniks webbshop har vi fått i uppdrag att göra en grundlig mobilanpassning av (för övrigt är det mycket fokus på responsive design just nu, så klart) * IT-företaget Advance hjälper vi att gränssnittsprogrammera sin Visma-webbshop * Och så hälsar vi fastighetsbolaget Husvärden välkommen som ny kund. Dem kommer vi bl.a. att bistå med utveckling och support inom WordPress och SEO * I veckan levereras äntligen Elicits årsbok som vi har tagit fram koncept och layout för även i år * Sedan har vi haft äran att namnge ett företag. I våras tog Marketing & Logistics Services AB beslutet att ändra namn till Brigo AB (det var, tro det eller ej, Markus som kläckte det namnet). En ny sajt är just nu under uppbyggnad tillsammans med reklambyrån Gappio * Vi tackar i vanlig ordning alla nya och gamla kunder för förtroendet. Ha en skön sommar!

Kuriosa:
Tony har varit i Paris och inhandlat nya vinterkängor(!) * Markus har återupptäckt Bob Dylans fantastiska Senor (Tales of Yankee Power) från skivan Street Legal och spelar den på repeat * Jonathan har flyttat till Lund

9 juni

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.