E-handel

Giftstory har hajat vikten av att kurera

Får du lust att lägga dig i fosterställning när utbudet av proteinprodukter tornar upp sig på stormarknadens mejerihylla? Går pulsen upp när du klickar dig igenom sida upp och sida ner med nästan identiska klädesplagg på den stora e-handelsssajten? “Content curation” har varit en snackis sedan några år tillbaka och handlar om att sålla och anpassa utbudet för stressade internettrafikanter. Giftstory.se är en presentbutik som just tagit fasta på detta. Istället för att konkurrera om störst sortiment erbjuder istället Giftstory ett väl kurerat utbud av presentartiklar med fokus på dop och små barn. Giftstory jobbar med egna foton och personliga produkttexter med målet att ge besökaren samma känsla som att besöka en “fin butik i stan”.

Nya giftstory.se är byggd av Tigerton med WordPress och WooCommerce. Är du också intresserad att ta din e-handel till nästa steg med hjälp av oss? Slå en pling eller skicka ett mejl.

16 april

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.