WordPress

Hög tid att kryptera med SSL

Redan för två år sedan aviserade Google att kryptering av trafiken mellan webbserver och webbläsare (https) blir en parameter som används för att betygsätta kvaliteten på en hemsida. Under 2017 kommer Google ytterligare öka fokus på https genom att börja varna för sajter med inloggning eller kreditkortsbetalningar som osäkra (till exempel webbutiker), om de saknar https.

Om en hemsida är krypterad eller inte ser du enkelt i adressfältet. Okrypterade hemsidor inleds med http:// medan en krypterad hemsida börjar med https://. För att kryptera din webbsida krävs ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Det är ett elektroniskt dokument som bekräftar din företagsidentitet och som gör det möjligt för webbservern att upprätta en säker krypterad anslutning till besökarnas webbläsare.

Kontakta oss så hjälper vi dig att installera SSL-certifikatet och anpassa WordPress för https-trafik. Det kommer både Google och dina besökare att uppskatta.

10 februari

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.