Kultur & underhållning

Nitti!

Kommer ni ihåg hur det var förr? På det beryktade (och bespottade) “nittitalet”, då det aldrig fanns några löv på träden (inte om man ska tro den tidens musikvideos), då folk klädde sig i pissgult, då Sverige befann sig i någon slags chock när baksmällan efter de glada dagarna på 80-talet infann sig och hela (eller större delen av) den digitala revolutionen vi idag tar för given låg framför oss.

Vi på Tigerton har alla en speciell relation till detta årtionde. Två tredjedelar av oss levde de flesta av våra tonår då och fick ständigt inpräntat att framtiden kanske inte var så ljus (något som fortfarande sitter i våra ryggrader – det är därför ni som är kunder får era fakturor i så omsorgsfullt gjorda kuvert) medan den sista tredjedelen av oss hade en något mer positiv upplevelse av detta märkliga årtionde och lärde sig både gå, läsa och cykla då.

Vi har skapat en spellista för att hylla 90-talet som ni kan njuta av här. Ni som förväntar er lite “…what you really, really want” kanske blir besvikna, men för er som satt klistrade framför MTV varje söndagskväll kl. 21.00 finns här fler än en anledning att fälla en liten sentimental tår. Trevlig helg på er.

Lyssna här

12 april

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.