Kunder & projekt

Nytt för Yrgo och Studium

Yrgo och Studium är två utbildningsaktörer inom Göteborg Stad som båda har som mål att leverera utbildningar med fokus på jobb. På Yrgo på Lindholmen kan du till exempel utbilda dig till apotekstekniker, byggingenjör eller fotograf. Det är också ett utmärkt ställe att börja på om du vill börja jobba på Tigerton, kanske som digital formgivare eller webbutvecklare.
På Studium i Majorna erbjuds främst möjlighet att plugga upp och komplettera sina betyg, till exempel om du varit skoltrött eller är nyanländ till Sverige. Både Yrgo och Studium jobbar nära arbetslivet för att optimera förutsättningarna till jobb för sina elever.

Tigerton har fått i uppdrag att bygga nya hemsidor för Yrgo.se och Studiumgbg.se i WordPress. Nya Yrgo.se lanserades i januari i år och Studiums nya webbplats planeras vara klar senare i februari. Vi tackar, bockar och niger i vanlig ordning för förtroendet.

6 februari

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.