Okategoriserad

Passa på att uppgradera WordPress innan semestern

För några veckor sedan släpptes WordPress version 3.4 och det finns fler anledningar att uppgradera än att just den här versionen namngivits efter gitarristen Grant Green. Green var på 60-talet en av de mest produktiva jazzgitarristerna med en rad fina plattor på bl.a. Blue Note. Börja med den här monumentala inspelningen till exempel (magisk!). Eller varför inte hans version av My Favorite Things (ibland gillar vi t.o.m. den mer än Coltrane’s version). Det mesta finns på Spotify, feel free too botanisera.

Just det, sedan var det det här med WordPress 3.4. Genom att uppgradera sin WordPress-installation regelbundet ser man till att sajten är säker, att prestandan är god och att svårlösta konflikter mellan olika plugin undviks. Vi brukar rekommendera en uppgradering en gång i halvåret.
Nya versionen kommer bl.a. med bättre möjligheter att anpassa sidhuvudet och bättre stöd för att förhandsgranska teman samt en rad små förbättringar som ska göra det enklare att jobba i och vidareutveckla din hemsida.

Läs mer om nya versionen här

Vill du uppgradera din sajt till senaste versionen, kontakta tony@tigerton.se eller jonathan@tigerton.se så hjälper vi dig. Vi ser alltid till att ta en backup först och kontrollerar att inga konflikter emellan några plugin uppstår.

 

28 juni

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.