Plugin- och webbutveckling

Fördelen med en communitydriven miljö som WordPress är att utvecklare världen över bidrar med funktionalitet som alla kan ta del av. Ibland uppstår dock behov som inte befintliga plugin tillgodoser, då bygger vi våra egna. Vi har under flera år drivit projekt där vi tänjt på gränserna för vad WordPress kan erbjuda. Nedan kan du läsa mer om några av de projekten. Förhoppningsvis kan det inspirera dig att se nya möjligheter till hur du skulle kunna utveckla din egen webbplats.

  • Vi älskar utmanande uppdrag – sätt oss på prov!
  • Tydliga offerter utan överraskningar
  • Jobba nära våra trevliga designer och utvecklare
legogubbar i form av banan och majskolv
Rosa sticker med texten "make it work" på
  • Produktion

    1050 kr/tim

Utbildningar online

Utbildningar som räddar liv

OMC

Integrera mera!

WordPress och EduAdmin

EduAdmin är ett verktyg för att hantera kurser och bokningar enkelt och smidigt. Vi har byggt en integration mellan EduAdmin och WordPress som gör att du enkelt kan synka kursinformation, kurstillfällen och bokningar mellan EduAdmin och din hemsida. Genom att använda WooCommerce kan du även koppla på betallösningar och rabattkoder till dina kursbokningar för att öka din beläggning. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer.

Integrera mera!

WooCommerce och Open One pos

Open One är ett modern kassasystem med fokus på restaurang- och cafeverksamhet. Tillsammans med Open har vi tagit fram en preorder-lösning som erbjuder restauranger som använder Open att ta emot och hantera beställningar online. Via ett helt kundanpassat WordPress-admin kan restaurangerna enkelt synka sina produkter, kategorisera dem och börja ta emot beställningar.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om den här lösningen eller hur vi kan integrera någon av dina system med din WordPress-hemsida.

mockup
målning av boxare som boxas i en match

WordPress and beyond

WordPress som CRM

Fighter Centre, som är en av Göteborgs största träningscenter med tusentals medlemmar, hanterar i princip all sin dagliga verksamhet via ett kundanpassat CRM som använder WordPress som grundför sin hemsida. Här hanteras allt ifrån träningsplanering och registrering till fakturering, utskick och rapporter. För säker medlemshantering används BankId.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan eller mejla direkt till info@tigerton.se så återkommer vi till dig.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.