Kultur & underhållning

Sensommarblues

Utifrån klimatet befinner vi oss fortfarande mitt i högsommaren, men våra resultatknarkande hjärnor befinner sig redan långt in på hösten. Tyvärr. För det är ju ofta när man väl hunnit varva ner och för första gången på länge snuddar vid känslor som tristess som de bästa idéerna tenderar att poppa upp – i hängmattor, i flygplatsköer, vid färjeöverfarter eller på flugsurrande utedass.

Vissa av alla dessa idéer kommer blomma ut till nya företag och några av dem kanske kommer till oss för att få hjälp med att sprida sina nya idéer på webben. I skrivande stund producerar vi hemsidor till hela tre nystartade företag. Vi ber att få återkomma till resultaten längre fram i höst.

För alla som är tillbaka bakom skrivbordet (fysiskt eller mentalt) har vi slängt ihop en ny liten spellista som ni hittar här. Kanske kan den fungera som ett fint uppvarvningssoundtrack. Känner ni fjärilarna i magen? Det gör vi. Ha det gott!

4 augusti

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.