Okategoriserad

Senvintern/förvårens stora spellista är äntligen här

För länge sedan (på 90-talet) räckte det att “ha lite koll” och med “ha lite koll” menades i stort sett att känna till vilken musik som var ansedd coolast för tillfället. För det behövde man bara läsa några engelska och amerikanska musiktidningar (alltså på papper) så var man hemma.

Sedan tog 90-talet slut och med det stängdes samtidigt alla möjligheter (och även komvux) att lalla dig igenom livet. ALLA hade plötsligt koll, inte bara på musik utan på PRECIS  allting. Idag kommer du inte särskilt långt med att veta vad basisten i This Mortal Coil heter. För att falla inom kategorin “Någon som har koll” ställs helt andra krav.

Du ska, för att ta ett aktuellt exempel, kunna delge din omgivning en bättre överblick av spridningen, dödligheten och konsekvenserna av SARS-CoV-2 än någon annan forskare i världen. Sedan ska du gärna ha koll på hur man rensar och tar tillvara alla delarna av en nyfångad gös. Det är inte dumt om du kan tipsa om minst tre Tv-serier som än så länge bara visas på BBC. Du ska naturligtvis ha läst hela Mueller-rapporten.

2020 – the decade of the splainer.

Med det sagt, här kommer den mörkaste spellistan vi lyckats knåpa ihop hittills. Sätt hörlurskåporna till rätta och frigör endorfinerna.

5 mars

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.