Kontoret

Snart en webbyrå i Malmö

Tigerton – snart en webbyrå i Malmö, också

I sommar trär vi på Jonathan ett par gula folkdräktsbyxor och sätter honom på ett tåg med destination Malmö. Tanken är att han i Tigertons namn ska frälsa skåningarna med WordPress-plugins inte ens vi trodde fanns, prydlig CSS-kod, SEO, färg, form, humor, passion, glädje och andra webbrelaterade tjänster. Under sommaren kommer vi sätta upp ett litet kontor söderöver med ambitionen att bli en fullskalig webbyrå i Malmö.

Vill du boka upp ett möte redan nu, kontakta Jonathan på jonathan@tigerton.se.

 

Tigerton är en personlig webbyrå med kontor i centrala Göteborg. Vi arbetar med kunder inom flera olika branscher som detaljhandel, IT, verkstad, media, utbildning och medicin. Dessutom har vi nära samarbete med reklambyråer, pr-konsulter och affärssystemleverantörer. Vi jobbar främst med öppen källkod i verktyg så som WordPress, PrestaShop, Open Cart och Liferay. Vi tror inte på webbbyrån som en “leverantör”, vi tror på relationer, att lära känna varandra och göra bra saker tillsammans. För det är först när vi satt oss in i våra kunders olika verksamhetsområden, bekantat oss med era tjänster och produkter och Googlat konkurrenter som vi kan öppna våra laptops och börja producera.

Vill du veta mer om Tigerton, våra kunder och hur vi jobbar är du välkommen att kontakta Markus Axelsson på markus@tigerton.se / 0733 19 55 82 eller Tony Svensson tony@tigerton.se / 070 731 53 38.

Och så hittade vi den här! 7 låtar om Malmö på Spotify.

7 mars

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.