Tips

Starta det nya decenniet med ett nätt litet serviceavtal

Scen 1
En tysk kostymklädd man kör sin bil. Plötsligt hörs ett oroväckande ljud från motorn. Mannen börjar flacka med blicken och bekymmersrynkorna i pannan skymtas genom backspegeln. Men snart sprider sig lugnet i hans kropp igen, pannan bli slät och fin och munnen spricker upp i ett snett charmigt leende. För han har ju ett serviceavtal som innebär att hans bil aldrig är längre än tre månader från att vara nyservad och tipptopp. Ljudet kom från bilen bakom så klart. En stackare som inte är lika lyckligt lottad. Mannen trycker ner gaspedalen. Motorn spinner som en katt.

Scen 2
En tysk familj sitter runt köksbordet för att planera sommarens semesteraktiviteter. Skojpappan som alltid vill skoja lite säger plötsligt “Men tänk om vi behöver byta ut frysen till våren då?” och hela familjen brister ut i skratt, för de vet ju, att var tredje månad kommer det hem en tysk servicetekniker som ser till att både disk, frys och tvättmaskin är hela, rena, servade och uppdaterade med den senaste programvaran. “Tokpappa där!”, utbrister (den dubbade) femåringen, helt utan tovor i håret. Familjen återgår glatt till semesterplaneringen.

Tänk ändå, om livet vore som i tysk reklamfilm.

Good news for you. Ditt liv KAN bli som i tysk reklamfilm. I alla fall ditt webbliv.

Med vårt populära serviceavtal WordPress NoStress vårdar vi din hemsida som en dedikerad trädgårdsmästare tar hand om sin rhododendron. Till ett fast pris per år gör vi fyra schemalagda, manuella och kompletta uppgraderingar av din hemsida, dina plugin och eventuellt tema – alltid tillsammans med en manuell backup av filer och databas så vi snabbt kan återställa hemsidan om något går snett. Vi ser till att din kod är säker och att de plugin du använder alltid är kompatibla med senaste versionen av WordPress. Dessutom erbjuder vi en övervakning av din sajt och får ett meddelande om något händer så vi snabbt kan vidta eventuella åtgärder. Allt detta till det nätta priset 4.500 kr/år för en standard WordPress-hemsida. Vill du dessutom garantera att din hemsida är tillgänglig och supersnabb så erbjuder vi även plats på våra optimerade WordPress-servrar för 299 kr/mån.

När du slipper oroa dig för en hemsida med kroniska prestandaproblem och som blir hackad stup i kvarten så frigör du en mängd energi du kan lägga på livets andra problem, till exempel åka till bilverkstan 🙂

Beställ ditt serviceavtal här!

9 januari

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.