Okategoriserad

Tigerton gillar Jigoshop

WordPress-plugin för e-handel

Att hitta det perfekta systemet för e-handel är ingen lätt nöt, det är en kokosnöt. Det ska vara flexibelt och samtidigt lättadministrerat, sökmotorvänligt (så klart) och så ska det uppfylla en mängd obligatoriska feautures så som rabattkoder, variationshantering och betallösningar m.m.

Vi ska ärligt säga att vi inte hittat någon plattform än som uppfyller våra önskemål till fullo, men för dig som gillar bloggmöjligheten och flexibiliteten som WordPress kan erbjuda och vill sälja online är Jigoshop det bästa alternativet.

Jigoshop är en relativt ny plugin som kommer med de flesta verktyg en webbshop behöver. I år har redan tre av våra kunder valt att bygga upp sin e-handel med Jigoshop: Nordstans Guld, Linnvi (bokförlag och antikvariat) samt Wasa Optik. Nordstans Guld lanserade sin butik vid årsskiftet mars/april och de övriga två lanseras senare i vår.

Att Jigoshops tagline är a WordPress eCommerce plugin which works säger en del om att relationen WordPress/e-handel inte är helt friktionsfri, men till skillnad från många andra plugins är Jigoshop utvecklat av professionella utvecklare med många års erfarenhet av e-handel vilket känns tryggt och framtidssäkert.

Vill du veta mer om Jigoshop eller våra andra lösningar för e-handel. Slå en pling till Markus på 0733195582 eller maila så berättar vi mer.

29 april

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.