Kontoret

Utbildning i WordPress

Under våren 2014 planerar vi nya utbildningstillfällen för er som vill lära er mer om WordPress. Utbildningarna kommer att hållas i våra nya lokaler på Östra Hamngatan 50B i Göteborg (dit flyttlasset går i februari) och riktar sig till er som både vill lära er grunderna, till er som vill utveckla och driva egna webbplatser och till er som vill bli bättre beställare av WordPress-relaterade tjänster.

Utbildningstillfällena kommer att hållas i små grupper och varje grupp kommer att sättas ihop utifrån deltagarnas egna önskemål. Därför vill vi att ni redan nu skriver till oss och berättar om era behov och önskemål. Varje utbildningstillfälle kommer att vara 4 timmar och kostar 1.500 kr (exkl. moms) per deltagare. Mejla till markus@tigerton.se.

Vi på Tigerton har c:a 200 sajtbyggen i WordPress i ryggen, inom områden som företagshemsidor, webbmagasin, communities, intranät och e-handel. Det innebär att vi genom åren stött på de flesta olika behov. Vår ambition är att vara en inspirerande och pedagogisk webbyrå med nära och långvariga relationer med våra kunder.

6 december

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.