Marknadsföring

Varför ska JAG börja blogga?

Varför ska JAG börja blogga?

Det är en motiverad fråga att ställa sig för en stressad småföretagare eller vd som redan lossat på skärpet kring sin arbetstid så mycket det går.

Men genom att regelbundet berätta om din verksamhet på ett mer personligt sätt skapar du relationer till kunder du inte ens har träffat.

“Men vem orkar följa alla dessa bloggar?” är en vanlig fråga vi får från våra kunder. “Ingen”, brukar vi svara då till deras stora förvåning (och förskräckelse).
Så här ligger det till. Det är en väldigt få andel bloggar som har en stor återkommande läskrets. Din blogg kommer förmodligen inte att tillhöra den skaran. Men misströsta inte för det. De flesta av dina bloggläsare kommer istället att följa din blogg under en väldigt kort period, MEN det kommer att vara under en period då de är ute efter just dina produkter eller tjänster (glöm inte att dina blogginlägg är minst lika synliga på Google som resten av din sajt). Att då kunna erbjuda ett fint bloggarkiv, personligt och informativt, att surfa runt i kan vara det som gör att besökaren till slut får förtroende för och väljer att handla av/anlita dig istället för din konkurrent. När detta väl börjar hända känns det snabbt mer motiverande att lägga en bloggtimma eller två i veckan.

En av våra kunder har nyligen smugit igång med sin blogg, Wasa Optik .

8 mars

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.