Vi är Tigerton

Markus

Med Markus tar du kontakt om du vill bolla idéer för nytt eller befintligt webbprojekt. Om Markus svävar i väg i diskussioner kring jazzmusik, politik och stadsplanering är det bara att avbryta honom vänligt men bestämt. Markus saknar högre utbildning men är glad och vill bara väl.

Tony

Tony kontaktar du när du jobbar i digital motvind och de binära gudarna tycks vilja förnedra och söndra. Tony behärskar inte bara webbutveckling och servermiljöer utan kan även skruva isär och reparera en laptop vid behov.

+46 (0) 73 398 70 22
tony@tigerton.se

Emma på tigerton

Emma

Emma kontaktar du när ditt grafiska förhållande faller isär, när färgerna skär sig, typsnitten spretar som en vild taggbuske och loggan är… avokadogrön. Emma håller ställningarna i Köpenhamn och tipsar gärna om en eller annan pärla till restaurang för dig som har vägarna över sundet.

Anton

Anton, den ena halvan av vår utvecklingsduo, är din digitala ciceron när det kommer till att bolla tankar kring funktionalitet och databaser. Vill du integrera din webbplats eller e-handel med dina andra tjänster, eller utveckla ett nytt plugin som gör ditt liv enklare, då är Anton din man på posten.

+46 (0) 73 398 70 54
anton@tigerton.se

 

Joakim

Kasta ett supportärende eller ett nytt utvecklingsprojekt rakt upp i luften och Joakim kastar sig efter det som en glad hund efter en tennisboll. Varje ärende avslutas med en tumme upp, eller två, vilket är Joakims karakteristiska sätt att berätta att han är redo för nästa bo.. utmaning.

elin lagergren på tigerton

Elin

Om du är ute och går i skogen och tystnaden plötsligt bryts av grenar som knäcks och marken som gungar är det inte alls säkert att det är ett hungrigt skogstroll som är ute efter dig. Det kan vara vår webbutvecklare Elin som swishar förbi på sin mountainbike. (…det kan också vara ett troll, på en mountainbike, men då bör du söka en annan typ av professionell hjälp som vi tyvärr inte ombesörjer).

Elin är tjänstledig och tillbaka 2023.

+46 (0) 73-398 70 43
elin@tigerton.se

Axel

Axel förvaltar (likt 50% av Tigerton) sitt småländska arv genom att omsätta arbetsdisciplin, envishet och finurlighet till underbar WordPress-kod. Med samma envishet som Rasken rensar sin åker från sten tar sig Axel an våra kunders supportärenden.  

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.