Kontoret

Vi har provat dem alla

Ni vet själva hur det är, oavsett om det är skärmen eller skrivbordet (digitalt eller analogt) som är fyllt med små att-göra-lappar är det ett system som förr eller senare är dömt att haverera.

Försöken har varit många att under åren migrera bläcket till skärmen; synkade kalendrar, list-appar, vi har varit där vi också.

Idag är den tiden förbi gånger två. Sedan en tid har vi på kontoret gått från ett bra program som heter Things till ett ännu bättre som heter Wunderlist – en smidig taskmanager utan konstigheter och med en fantastisk synk. Efter lanseringen släpptes ett nytt program från samma utvecklare som skulle ta det här med listor till en ny nivå, tyvärr blev inte den lösningen vad de hade hoppats på, av flera anledningar. Teamet bakom Wunderlist satte sig därför ner och skissade på nytt och idag får vi ta del av detta helt gratis.

Wunderlist 2 är det närmaste vi kommit en ultimat “att-göra”-app – som dessutom levererar med stil. Det synkas, det är gratis, det är snyggt och du kan dela med dig. Gör som oss och ett par miljoner andra, tanka ner senaste Wunderlist här.

19 december

Tillbaka till bloggen

 

Kontakta oss

Ni hittar oss nu på tundran.se

Tillsammans med våra vänner på Thinc Digital Labs och DNA Agency går vi samman för en ny gemensam expedition. Följ med på resan! 🚀🎉

Kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.